Betaling & Levering

Betalings- en verzendingsvoorwaarden

1. Betaling

1.1 De prijzen zijn in EURO incl. de op dat moment geldende wettelijke belasting over de toegevoegde waarde.

1.2 De volgende betalingswijzen zijn mogelijk:

a) door vooruitbetaling
De klant is verplicht de koopprijs onmiddellijk na het sluiten van de overeenkomst te betalen door overschrijving op onze rekening.
Bij vooruitbetaling ontvangt u van ons een e-mail met de exacte factuurgegevens. Zorg er daarom voor dat u uw e-mailadres en telefoonnummer in het bestelformulier vermeldt, zodat wij contact met u kunnen opnemen. Vermeld bij uw overschrijving uw naam en het factuurnummer als reden van betaling, zodat wij uw betalingsbewijs aan de bestelling kunnen toewijzen.

b) via PayPal
Hier betaalt u gewoon zoals u gewend bent via uw PayPal-rekening.

c) met kredietkaart
Betaal comfortabel met uw kredietkaart.

d) via Sofort Bankoverschrijving
Maak de waarde van goederen in real time over en ontvang uw goederen nog sneller.

e) Giropay
Betaal gemakkelijk, veilig en snel via internetbankieren.

1.3 Bij leveringen naar het buitenland geschiedt de betaling eveneens vooraf, per PayPal, per kredietkaart of Sofort Überweisung.

1.4 Tot de volledige betaling blijven de geleverde goederen onze eigendom (eigendomsvoorbehoud volgens §§158, 449 BGB). Bij overschrijding van de overeengekomen betalingstermijnen zijn wij genoodzaakt aanmanings- en verwerkingskosten in rekening te brengen.

1.5 Er wordt geen korting in contanten verleend.

2. verzending

2.1 Leveringen binnen EU
Voor standaardbestellingen binnen de EU berekenen wij tot een goederenwaarde van € 49,00, verpakkings- en verzendkosten van € 3,90. Voor bestellingen boven € 49,00 leveren wij binnen Duitsland vrij van verzendkosten. Levering geschiedt binnen 3-4 werkdagen indien de goederen in voorraad zijn.