Over ons

"Niemand van ons is duurzaam geboren en een bewustzijn ontwikkelt zich met positieve ervaringen en tijd."

- Tung (mede-oprichter WLDOHO)

Deze pagina's bevelen ons aan

Een plastic-vrije scheerbeurt in elke badkamer

Waarom verspillen we zoveel plastic voor een scheerbeurt? En waarom zien plastic scheermesjes er zo onaantrekkelijk uit? Jaarlijks wordt voor 30 miljard euro aan plastic scheermesjes verkocht. Je kunt je voorstellen hoeveel afval er achterblijft. Daarom hebben wij ons tot doel gesteld om een plasticvrije scheerbeurt vanzelfsprekend te maken in elke badkamer.

Onze Missie

Wij willen u een scheerapparaat van hoge kwaliteit geven waarmee u het zonder onnodig plastic kunt stellen, terwijl u een zachte natte scheerbeurt ervaart zonder huidirritatie. Je herverbindt je met de natuur en sluit de "cirkel van het leven" door samen een boom te planten voor elk WLDOHO scheerapparaat dat je koopt🌱🌳.

We zijn niet duurzaam geboren, maar we hebben ons gerealiseerd dat we de wereld zo intact mogelijk moeten laten. Consciëntiousness ten opzichte van de natuur, betekent voor ons om te vragen en haar kleine dagelijkse routines te verbeteren. Wij zijn ervan overtuigd dat het deze kleine maar constante veranderingen zijn die het verschil maken.

Zonder in te boeten aan gladheid, zijn onze scheermesjes gemakkelijk in gebruik en voorkomen ze zelfs huidirritatie. Dankzij het systeem met één mesje, is ons scheermes zachter voor de huid dan de conventionele systeemscheermesjes. De metalen kop koelt daardoor af.

Team WLDOHO

Als start-up zitten we vol energie en de wil om dingen te doen

Samen kunnen we een verschil maken

Zelfs kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken in onze wereld. Bijvoorbeeld, zoals de rietjesverbod beweging. Misschien creëren we zelfs een zelfde beweging op het gebied van wegwerpscheermesjes door ons verhaal. We willen alternatieven creëren voor mensen met onze scheermesjes. We willen onze samenleving bij de hand nemen en een plasticvrije scheerbeurt vanzelfsprekend maken en hen aanmoedigen om meer verantwoordelijk te zijn.

Samen met onze partner One Tree Planted planten we een boom voor elk verkocht WLDOHO product.